Vlooienspul honden

Wil je zeker weten dat je hond geen vlooien krijgt? Dan is het verstandig om vlooienspul honden te kopen. Deze zijn natuurlijk bij je dierenarts te vinden, maar je kunt ze ook nu eenvoudig online bij webwinkels bestellen. Mocht je een regelrechte vlooienplaag hebben, dan is het ook goed om het huis te behandelen met bepaalde spray.

Ook de best verzorgde hond kan vlooien krijgen en vlooien zijn nu eenmaal vervelende kleine beestjes die zich prima thuis voelen bij je in huis. Deze vlooien kunnen bij jezelf en bij je hond jeuk veroorzaken.

Als je dus zeker wilt weten dat je hond geen vlooien krijgt, is het verstandig om je hond te behandelen met een anti vlooienmiddel oftewel vlooienspul honden als deze geen vlooien heeft. Zo voorkom je dat je hond last van jeuk krijgt en voorkom je een grote vlooienplaag bij je in huis.

Hoe kom ik erachter of mijn hond vlooien heeft?

Wanneer uw hond veel krabt is het verstandig de vacht eens van naderbij te inspecteren. Als u de vacht goed opzij duwt kunt u zien of de vacht vlovrij is. Let erop dat u geen vlooien ziet en/of zwarte vlekjes tegen komt.

Dit zijn vaak vlooienpoepjes en duiden ook op een besmetting met vlooien. Met een speciaal vlooienkammetje zijn vlooien en vlooienpoepjes uitstekend op te sporen. Het is een misverstand dat een vlooienbesmetting iets met hygiƫne te maken zou hebben. Elke hond kan vlooien krijgen!